Upgrading to NCM-300

Post your questions and comments here.
Post Reply
dot_three
Posts: 2
Joined: Thu Aug 31, 2017 6:22 am

Upgrading to NCM-300

Post by dot_three » Thu Aug 31, 2017 6:30 am

Hi

Have a client with a 5 zone system adding Nest to his automation system, an ST-3D for first floor (2) and basement (1) zones, and a ST-2E for both 2nd-floor zones. I will pick up 2 NCM-300's for the client.

Question is, the basement zone has the original t-stat from ~20 yrs ago, and the client has no interest to make that zone nest, will the original t-stat work with the new board, or will a stat upgrade be needed as well. Few that I've done this way have always been all in on new t-stats.

Paul Z.
Posts: 179
Joined: Thu Dec 08, 2011 3:05 pm

Re: Upgrading to NCM-300

Post by Paul Z. » Thu Aug 31, 2017 8:48 am

give me a call have a few questions 1-800-446-3110X490

dot_three
Posts: 2
Joined: Thu Aug 31, 2017 6:22 am

Re: Upgrading to NCM-300

Post by dot_three » Thu Aug 31, 2017 7:01 pm

Will call tomorrow, thanks.

Sansion
Posts: 2
Joined: Wed Oct 18, 2017 4:12 am

Re: Upgrading to NCM-300

Post by Sansion » Wed Nov 22, 2017 1:16 pm

what's with the X in the phone number? what does it mean? i am now searching for hgh reviewer because i think my focus is impaired because of it and i can't concentrate so i would also like to ask some questions if possible !

Post Reply